Ik ben Luc Verkoelen. Weergek, software ontwikkelaar en ik word vaak bestempeld als een (bijna) alleskunner. Ik combineer meteorologische kennis en software ontwikkeling tot gebruiksvriendelijke toepassingen voor WolkyTolky. Binnen WolkyTolky ben ik verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen. Als directeur van WolkyTolky hou ik me bovendien ook bezig met financiƫn, inkoop en algemene strategische zaken.

Ik ben Yannick Smedts en ben al een aantal jaar bezig met precisie landbouw in de boomkwekerij. Daarnaast ben ik al een hele tijd verantwoordelijk voor watermanagement bij Boomkwekerij Fleuren. Hier is ook de interesse ontstaan in het weer en uiteindelijk ook WolkyTolky geboren. Ik hou me bezig met productieplanning, verkoop en klant contacten.

Mijn naam is Han Fleuren en ik ben directeur bij Boomkwekerij Fleuren. In dat vakgebied bestempelen ze ons als innovatief en altijd op zoek naar oplossingen. Met recht kan ik zeggen dat WolkyTolky een voorbeeld daarvan is. Ik hou me bij WolkyTolky vooral bezig met de bedrijfsvoering en advies. Daarnaast ben ik natuurlijk ambassadeur van WolkyTolky.